vrijdag 6 oktober 2017

Stadswandeling volgeboekt - Extra wandeling om 15 uur!

Update programma Nationale Archeologiedagen


De stadswandeling om 13:00 uur op 14 oktober is inmiddels volgeboekt. Het CAR biedt daarom een extra wandeling aan om 15:00 uur. Hieronder een beschrijving van deze activiteit:


Stadswandeling 14 oktober
Leer het Amersfoort onder uw voeten kennen en maak een stadswandeling onder begeleiding van stadsarcheoloog Maarten van Dijk. Hij neemt u mee door de historische binnenstad en laat locaties zien waar opgravingen zijn geweest en waar de resultaten hiervan zichtbaar zijn gemaakt. De wandeling start om 15:00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.


Reservering
In verband met een beperkt aantal plaatsen, is het van belang dat u tijdig reserveert, want: vol is vol. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar archeologie@amersfoort.nl met als onderwerp stadswandeling. In de mail vermeldt u uw naam en het aantal personen. U ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail met de details, waaronder het startpunt van de wandeling. We verzoeken u deze bevestiging bij aankomst te tonen. Zonder bevestiging bent u niet verzekerd van deelname. Aanmelden kan tot en met woensdag 11 oktober.