vrijdag 21 juni 2019

Het CAR organiseert

Houd Scheplog de komende maanden goed in de gaten want het CAR gaat een aantal leuke activiteiten organiseren:


In de zomervakantie zijn we natuurlijk ook iedere woensdagmiddag geopend. Tussen 14:00 en 16:30 uur kan je kennis maken met Aagje, onze werkruimtes bezoeken en de vitrines vol archeologische vondsten bewonderen. Medewerkers staan klaar voor tekst en uitleg. En in de vakantie hebben we ook een kinderhoek, waar lekker gekleurd en geknutseld kan worden.


In het weekend van 14 en 15 september zijn de Open Monumentendagen en het CAR opent dan uiteraard ook de deuren. Grijp dat weekend je kans en bezoek gebouwen waar je anders niet zo makkelijk binnen komt en vergeet natuurlijk niet ook even bij ons langs te komen. Voor het programma zie: https://www.openmonumentendag.nl/.






En dan is het in het weekend van vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober weer tijd voor de Nationale Archeologiedagen. Op vrijdag organiseren we een lezingenavond en op zaterdag is het CAR geopend en zullen we ook enkele activiteiten organiseren. Kijk regelmatig eens op https://www.archeologiedagen.nl/ en op scheplog voor het programma.