vrijdag 19 januari 2018

Nieuw adres


Zo, het zit erop! We zijn deze week met ons hele hebben en houwen verhuisd van Langegracht 11 naar ons nieuwe onderkomen aan Westsingel 46 (achter stadscafé en zalencentrum De Observant). De afgelopen weken zijn vele mensen druk bezig geweest om het pand geschikt te maken voor ons en onze werkzaamheden en het resutaat is geweldig. Zo hebben we bijvoorbeeld een grotere en mooiere expositieruimte gekegen.We gaan snel weer open voor publiek, zodat iedereen onze nieuwe werkplek met eigen ogen kan komen bekijken. Maar eerst hebben we nog wat tijd nodig om al die dozen weer uit te pakken ("hoeveel dozen heb je nodig om een archeologische dienst te verhuizen?")


Voortaan zijn we te vinden op:

Centrum voor Archeologie
Westsingel 46
3811 BB Amersfoort
033-463 77 97
archeologie@amersfoort.nl


En dan komt er met deze verhuizing ook een eind aan een mooie en lange periode aan de Langegracht 11. We hebben hier sinds 1999 ons stekje gehad. En fijne plek die we echt zullen gaan missen.
Nadat het oude pand aan de Langegracht schoongemaakt is, gaat ie de verkoop in. Dus: als je nog een leuke plek in hartje binnenstad van Amersfoort zoekt....