maandag 21 maart 2016

3de STAA-Avond van de Amersfoortse Archeologie


Binnenkort is het weer zover:

3de STAA-Avond van de Amersfoortse Archeologie
Vrijdag 15 april 2016, 20.00 – 22.00 uur

De Stichting Archeologie Amersfoort STAA werkt nauw samen met het Centrum voor Archeologie van de Gemeente Amersfoort. Die samenwerking leidt voor de derde maal tot een bijzondere, archeologische avond waarop Amersfoortse archeologen en specialisten vanuit hun eigen ervaring, kennis en vakgebied zullen vertellen over oud en nieuw onderzoek, top- en bodemvondsten, bijzondere verhalen en opgravingsresultaten en alles wat hen verder zoal bezig houdt binnen de archeologie van Amersfoort.

Tevens is er gelegenheid om het glas te heffen op het 25-jarig jubileum van de STAA en de personen achter de stichting en het Centrum voor Archeologie te ontmoeten.

De STAA heet iedereen met interesse voor de geschiedenis en archeologie van Amersfoort welkom op vrijdagavond 15 april 2016 in Zandfoort aan de Eem, zaal Bloemendaal (Eemlaan 100, Amersfoort). De zaal is open vanaf 19:30, het programma start om 20:00 en zal omstreeks 22.30 uur zijn afgelopen. Aan deelname van de avond zijn géén kosten verbonden!
 

Reservering
Maar: in verband met een beperkt aantal plaatsen, is het van belang dat u tijdig kaarten reserveert bij de STAA want: vol is vol. Kaarten reserveert u door een e-mail te sturen naar
info@stichtingarcheologieamersfoort.nl met vermelding van uw naam, het aantal gewenste toegangskaarten en of u STAA-donateur bent, want STAA-donateurs gaan voor. Bellen kan ook: 033-4637797 (alleen tijdens kantooruren).